POVPRAŠEVANJE
Najlepša so jutra

Hotel Zala Piran

Domov » Hotel Zala Piran

Najlepša so jutra

Udobje le nekaj korakov od morja

Hotel Zala Piran se nahaja v mirnem delu Pirana v starem mestnem jedru. Skrit je v eni od kamnitih ulic, le nekaj korakov od morja. Očarljiv je, saj ima zaradi nedavne prenove mladostno srce, a ohranja piransko dušo.

Hotel Zala Piran
Hotel Zala Piran - namestitev v hotelskih sobah

Majhen in prikupen Hotel Zala Piran je bil leta 2019 popolnoma prenovljen. Zamisel o domačnosti in butičnosti smo izpeljali pretanjeno in z zavedanjem, da ni boljšega občutka, kot je imeti zadovoljnega gosta. Vsaka od 18 dvoposteljnih, šarmantnih, a preprosto opremljenih sob ima svojo zgodbo, v katero smo vtkali številna umetniška dela priznanih slovenskih avtorjev. Imamo tudi hotelsko sobo, prilagojeno potrebam gibalno omejenih oseb, in primerno veliko dvigalo.

Z veseljem in predanostjo opravljamo svoj posel, a se zavedamo, da brez, vaše odzivnosti, pohval in pripomb, dragi gostje, hotel ne more v celoti izpolnjevati vaših in naših pričakovanj. Srčno si želimo, da bi vam bilo na voljo vedno prijazno, mlado osebje, ki bo po najboljših močeh ustreglo vsem vašim željam.

"Najlepša jutra so zjutraj."

"Najlepša jutra so zjutraj," je bila le ena od duhovitih domislic pokojnega primorskega pesnika in vsestranskega umetnika Iva Volariča Fea. In ni lepšega, kot jutro v prijeten dan spremeniti s prvo kavo, zelo kakovostno iz kraft pražarne, okusnim in za prste polizati zajtrkom. Dragi gostje, ob pestri izbiri slovenskih mesnin, slovenskih in italijanskih sirov, sveže zelenjave, sadja in pečenih pekovskih izdelkov, jajc, bio sokov ter v naši kuhinji pripravljeno marmelado, si boste lahko privoščili tudi kakšen grižljaj več, kot običajno. Greh bo dovoljen. In ne pozabite, tudi pohvala ali graja.

Hotel Zala Piran - namestitev v hotelskih sobah