POVPRAŠEVANJE

Hotelska pravila

Domov » Hotel Zala Piran » Hotelska pravila

Spoštovani gost / gostja,

Najprej se vam lepo zahvaljujemo za vašo rezervacijo. Prosimo, da preberete naslednja pomembna navodila v povezavi z vašim bivanjem v našem Hotelu Zala Piran.

Hotel Zala Piran

Do hotela NI mogoče priti z avtomobilom. Naše goste zato naprošamo, da parkirajo svoje vozilo v Garažni hiši Fornače (naslov: Fornače 23, 6330 Piran), in se do centra mesta napotijo peš ali pa z avtobusnim prevozom od garažne hiše do Tartinijevega trga. Parkirajte v Garažni hiši Fornače, potem pa pojdite z dvigalom na sredini vsakega nadstropja v najnižje, 1. nadstropje. 50 metrov od izhoda boste zagledali avtobusno postajališče, od katerega vozi avtobus do centra Pirana (vozi na vsakih 5-10 minut). Od zadnje postaje na Tartinijevem trgu do našega hotela je nato še približno 250 m hoje (naslov hotela je Gregorčičeva ulica 38a, 6330 Piran).

V samo mestno jedro sicer lahko pridete z avtomobilom, a vam tega ne priporočamo. Najbolje je, če lahko za prenos prtljage uporabite avtobus med garažo in centrom. Če imate kakršnekoli omejitve pri gibanju, nam to, prosimo, vnaprej sporočite in z veseljem vam bomo pomagali.

Cena parkiranja je 29 EUR na dan.

Prijava v hotel je od 15:00 do 22:00. Zgodnejša prijava je možna ob predhodni najavi in odvisna od razpoložljivosti sobe. Kasnejša prijava je možna ob predhodni najavi in doplačilu 30 EUR.

Se že veselimo vašega prihoda v Hotel Zala Piran!

Lep pozdrav,

Ekipa Hotela Zala Piran

Hotel Zala Piran

Hotel Zala Piran - Od A do Ž

BANKA, BANKOMAT, MENJAVA VALUTE

Bančne transakcije ali menjavo valute lahko opravite na bankomatu ali v banki, ki se nahaja na Tartinijevem trgu(Tartinijev trg 1, 6330 Piran).

BUJENJE

Če želite bujenje, ga lahko naročite na recepciji.

ČIŠČENJE ČEVLJEV

Če želite, da za vas organiziramo storitev čiščenja čevljev, se, prosimo, obrnite na recepcijo.

DNEVNO ČASOPISJE

Dnevno časopisje lahko kupite v trafiki na Tartinijevem trgu (Tartinijev trg 15, 6330 Piran).

DODATNO UDOBJE

Potrebujete dodatno odejo ali blazino? Ste doma pozabili higienske pripomočke? Na recepciji vam bomo z veseljem pomagali.

DVIGALO

Iz varnostnih razlogov vas prosimo, da otroci uporabljajo dvigalo samo v spremstvu odraslih. V izrednih primerih ali v primeru požara vas prosimo, da dvigala ne uporabljate.

ELEKTRIČNI PRIKLJUČKI

220 voltov

HIŠNI LJUBLJENČKI

V našem hotelu so z doplačilom dobrodošli majhni psi. Za pomoč se, prosimo, obrnite na recepcijo.

HLAJENJE IN OGREVANJE

Hlajenje in ogrevanje v hotelu sta centralizirana. Temperaturo v sobi lahko uravnavate na termostatu. Za pomoč se, prosimo, obrnite na recepcijo.

HOTELSKA RESTAVRACIJA IN BAR

Hotelska restavracija je v sezonskem času odprta vsak dan od 8. do 11. ure. Hotelski bar s ponudbo izbranih pijač in prigrizkov je odprt vsak dan od 12.do 23. ure.

INTERNET

V vseh hotelskih sobah in v skupnih prostorih je na voljo brezplačen širokopasovni brezžični internet. Podatke o uporabniškem imenu in geslu za prijavo prejmete na recepciji.

IZGUBLJENO IN NAJDENO

Če ste izgubili ali našli kak predmet, to, prosimo, sporočite na recepcijo.

IZLETI,PREVOZI

Se želite odpraviti na izlet? Potrebujete prevoz? Na recepciji vam bomo z veseljem pomagali.

KLIC V SILI

V primeru nevarnosti se nemudoma obrnite na recepcijo. V izredno nujnih primerih lahko prijavite nevarnost na telefonsko številko 112.

LEKARNA, MEDICINSKA POMOČ

Lekarna se nahaja na Tartinijevem trgu (Tartinijev trg 4, 6330 Piran). Če potrebujete medicinsko pomoč, se, prosimo, obrnite na recepcijo za dodatne informacije.

PARKIRANJE,VSTOP V MESTO

Parkiranje je proti plačilu možno v Garažni hiši Fornače (Fornače 23, 6330Piran). V mesto se pripeljete z brezplačnim avtobusom do Tartinijevega trga.

PLAČILA IN BANČNE KARTICE

Plačila v našem hotelu lahko opravljate v gotovini ali z bančnimi karticami Mastercard, Visa, Karanta in Maestro.

PLAŽA

Hotelski gostje se lahko brezplačno kopajo na mestni plaži v neposredni bližini hotela.

PONUDBA PIJAČ V SOBI

Voda v hotelu je pitna in jo gostje lahko uživajo, če v recepciji ni objavljenih omejitev glede porabe. Za dodatne informacije se, prosimo, obrnite na recepcijo.

POŠTNE STORITVE, ZNAMKE

Poštne storitve lahko opravite na pošti v Piranu (Cankarjevo nabrežje 5, 6330Piran). Na recepciji vam bomo pomagali z dodatnimi informacijami.

PRIJAVA, ODJAVA

Prijava v sobo je možna na dan prihoda od 15. do 22. ure. Po predhodni najavi in ob doplačilu je možna tudi kasnejša prijava. Odjava iz sobe je možna do 11. ure na dan odhoda.

PRIPOMBE, MNENJA

Zelo bi cenili vašo pomoč pri oblikovanju naših storitev. Vaše predloge, pripombe in mnenja lahko podate na recepciji ali pošljete na elektronski naslov info@secondlifeinpiran.com.

PROSTOČASNE DEJAVNOSTI

Želite popestriti svoje počitniške dni? Na recepciji vam bomo z veseljem ponudili izbrane informacije in pomoč pri organizaciji.

PRTLJAGA

Če potrebujete pomoč s prtljago, se, prosimo, obrnite na recepcijo.

RECEPCIJA

Recepcija je odprta vsak dan od 8. do 22. ure. Dosegljiva je 24 ur na dan na telefonski številki 041 44 77 11.

SEF, OMEJITEV ODGOVORNOSTI, VARNOST

Prosimo vas, da denar in vrednostne predmete hranitev sefu. Navodila za uporabo se nahajajo ob sefu. Prosimo vas, da ob odhodu sef izpraznite in ga pustite odprtega. Hotel ne prevzema odgovornosti za denar in vrednostne predmete, ki jih imate v sobi in v skupnih prostorih. Sobo ob odhodu zaprite, kartico za vstop pa pazljivo hranite.

STORITVE PRANJA IN LIKANJA

Če želite, da za vas organiziramo storitve pranja in likanja, se, prosimo, obrnite na recepcijo.

SUŠILEC ZA LASE

Sušilec za lase se nahaja v kopalnici.

ŠIVANJE

Če potrebujete šivalni pribor, se, prosimo, obrnite na recepcijo.

TELEFON

Javno dostopen telefon se nahaja na recepciji. Na recepciji lahko proti doplačilu dobite tudi mobilni telefon za uporabo v hotelski sobi.

TELEVIZIJSKI IN RADIJSKI PROGRAMI

Za vklop televizorja pritisnite poljubno tipko od 1 do 9. Za izklop pritisnite rdečo tipko. Pregled razpoložljivih programov je na ločenem seznamu.

ZAJTRK

Samopostrežni zajtrk je na voljo v hotelski restavraciji vsak dan od 8. do 11. ure.

ZASEBNE PRIREDITVE

Želite v našem hotelu organizirati zasebno večerjo, slavje ali kakšno drugo prireditev? Na recepciji vam bomo z veseljem pomagali.