POVPRAŠEVANJE
Kako do nas

Lokacija in kontakt

Domov » Lokacija in kontakt

Kako do nas

Piran je srednjeveško beneško mesto na slovenski obali. Hotel Zala Piran se nahaja v starem mestnem jedru, vendar nekaj sto metrov od vseh koncertov in zabav, tako da boste lahko uživali v nočnem spanju. Vsakodnevna tržnica je oddaljena le nekaj minut, prav tako dve trgovini in ribarnica. Mestna plaža je takoj za vogalom hotela za hitro osvežitev.
OPOMBA:
Do hotela NI mogoče priti z avtomobilom. Naše goste zato naprošamo, da parkirajo svoje vozilo v Garažni hiši Fornače (Naslov: Fornače 23, 6330 Piran), in se do centra mesta napotijo peš ali pa z avtobusnim prevozom od garažne hiše do Tartinijevega trga. Parkirajte v Garažni hiši Fornače, potem pa pojdite z dvigalom na sredini vsakega nadstropja v najnižje, 1. nadstropje. 50 metrov od izhoda boste zagledali avtobusno postajališče, od katerega vozi avtobus do centra Pirana (vozi na vsakih 5-10 minut). Od zadnje postaje na Tartinijevem trgu do našega hotela je nato še približno 250 m hoje (naslov hotela je Gregorčičeva ulica 38a, 6330 Piran).

V samo mestno jedro sicer lahko pridete z avtomobilom, a vam tega ne priporočamo. Najbolje je, če lahko za prenos prtljage uporabite avtobus med garažo in centrom. Če imate kakršnekoli omejitve pri gibanju, nam to, prosimo, vnaprej sporočite in z veseljem vam bomo pomagali.

Pošlji povpraševanje

Imate vprašanje? Pišite nam, z veseljem vam odgovorimo.





    Strinjam se, da lahko podjetje Peritus d.o.o zgoraj vpisane podatke obdeluje z namenom ugotavljanja mojega zanimanja storitve omenjenega podjetja ter me v zvezi z njimi kontaktira preko e-pošte. Potrjujem, da sem seznanjen z varovanjem osebnih podatkov.

    Peritus d.o.o.
    Davčna št.: SI37999699
    IBAN.: SI56 0400 1004 9926 374, NOVA KBM d.d



    Naslov

    Hotel Zala Piran ***
    Gregorčičeva ulica 38a
    SI-6330 Piran

    TEL: +386 41 44 77 11
    E: info@secondlifeinpiran.com

    Koordinate

    Latitude N: 45.5295622
    Longitude: 13.4948537